Zee-egel decoratie kopen

In onze webshop kun je de mooiste zee-egel decoratie met luchtplanten kopen. Een zee-egel heeft prachtige patronen en kleuren. De zee-egel gecombineerd met de luchtplanten staat fantastisch. De zee-egels zijn bij ons in verschillende kleuren verkrijgbaar, passend in de trends van nu en mooi in elk interieur. Wij combineren zelf graag stoer en lieflijk, zoals een fijne soort Tillandsia in een stoere, zwarte zee-egel. Of een natuurlijke zee-egel met een stoere zwarte luchtplant ertussen. Hang ze bijvoorbeeld in groepjes bij elkaar, of hang er een grote zee-egel van wel 15 centimeter tussen als blikvanger. Als je deze unieke zee-egel decoratie met luchtplanten gaat kopen, haal je een unieke vorm van decoratie in huis. Hiermee fleur je jouw woning direct op!

Unieke huiskamer planten

Gericht op de trends van nu

Maatwerk is mogelijk

Onze best verkochte producten

Benieuwd naar onze plantjes?

Bekijk de winkel

De kenmerken van de unieke zee-egel decoratie die je bij ons kunt kopen

De zee-egel decoratie met een Tillandsia, is een prachtige combinatie die je bij ons kunt kopen. Luchtplanten of airplants zijn Epifyten, ofwel plantjes die oorspronkelijk groeien aan bomen, planten of rotsen. Ze behoren tot de Bromelia familie. Hun voeding halen ze uit de lucht. Denk aan zuurstof, stofjes en regen/luchtvochtigheid. Dit gaat via de schubben op de bladeren, die Tricoms heten. Deze beschermen de plant bijvoorbeeld ook tegen de brandende zon. Wortels hebben deze planten bijna niet, deze gebruiken ze enkel zich om zich vast te houden.

Door goede verzorging heb je jaren plezier van je planten

Ze zijn ook nog eens makkelijk te verzorgen. Luchtplanten houden van frisse lucht, plaats ze dus niet boven een (brandende) verwarming. Ze hangen ook graag buiten in een niet te natte zomer. Ze staan het liefst in indirect zonlicht, maar in de winter is volle zon ook goed. Spray ze één of twee keer in de week met een plantenspuit, het liefst met regenwater. Daarna laat je ze ondersteboven drogen, zodat er geen water in blijft staan, om rotting te voorkomen. Laat ze dus nooit te lang nat! In de natuur zorgen wind en zon ervoor dat het water tussen de bladeren opdroogt. Wil je je planten extra verwennen? Geef ze dan een badje met lauwwarm regenwater, hier kunnen ze gerust een uurtje in liggen. Als je dit goed doet, heb je jarenlang plezier van de zee-egel decoratie die je bij ons kunt kopen. Je haalt hiermee een unieke plant in huis!

Nieuw binnen

Bestel nu of stel je vragen via ons contactformulier

Heb je vragen over de zee-egel decoratie die je bij ons kunt kopen? Bijvoorbeeld over de verzorging of de bezorging? Vul dan gerust het contactformulier in van Juffrouw Pannenkoek Deco. Daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@juffrouwpannenkoekdeco.nl. Bestel nu online je favoriete luchtplant en/of zee-egel decoratie!