Over

Hoi! Wat leuk dat je op mijn pagina komt kijken!

Mijn naam is Annigje en ik ben het gezicht achter Juffrouw Pannenkoek deco. Ik maak decoratie met verschillende soorten luchtplantjes.

Als geboren eilander haal ik mijn inspiratie onder andere uit zee en strand, het eiland gevoel met zijn vrijheid en respect voor natuur. Ik gebruik bij de decoratie vaak zee-egels, welke ik vaak ook nog verf. Ik hou er van om te combineren zoals stoer met liefelijk. Zoals bijvoorbeeld de luchtplantjes in combinatie met de zwarte zee-egel. Of de combinatie van meerdere natuurlijke zee-egels met toch een zwarte ertussen. Hang ze op, in groepjes bij elkaar of kies voor een echte blikvanger met de XXXL! Deze zee-egel is wel 15 cm breed!

Ik werk ook in opdracht, heb je een idee maar zie je het niet op mijn site? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Ook bied ik een geselecteerd aantal producten aan voor B2B verkoop. Lijkt het je leuk om mijn producten in je winkel te verkopen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden via mail: info@juffrouwpannenkoekdeco.nl

Ik hoop, dat je net zo verliefd gaat worden op deze bijzondere plantjes als ik.

Soms kom ik producten tegen waar ik ook in geloof! Die ik zeker de moeite waard vind! Deze vind je onder het “kopje” deco enzo.