Bijzondere kamerplant online bestellen

Je kunt bij ons eenvoudig jouw favoriete bijzondere kamerplant online bestellen. De bijzondere luchtplanten zijn niet alleen een uitstekende vorm van decoratie in jouw woonkamer. Deze bijzondere kamerplant die je online kunt bestellen geeft door het unieke uiterlijk ook sfeer aan jouw huis. De plant is eens totaal iets anders dan een traditionele kamerplant, waardoor deze gegarandeerd de aandacht trekt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Tillandsia hanger XXXL? Deze zee-egel heeft een doorsnede van wel vijftien centimeter. Daarmee is het een echte blikvanger!

Unieke huiskamer planten

Gericht op de trends van nu

Maatwerk is mogelijk

Onze best verkochte producten

Benieuwd naar onze plantjes?

Bekijk de winkel

Een op maat gemaakte bijzondere kamerplant kun je eenvoudig online bestellen in onze webshop

Wil je een bijzondere kamerplant als decoratie online bestellen of op maat laten maken? Dat kan! Neem contact op met Juffrouw Pannenkoek Deco om de mogelijkheden te bespreken. Je ontvangt dan een plant die helemaal klaar is om de eyecatcher van jouw woonkamer te worden. Deze luchtplanten, oftewel Tillandsia, fleuren jouw huis helemaal op door het unieke uiterlijk en de levendige kleuren.

Kies jouw favorieten uit

Heb jij je favoriet al gevonden in onze grote collectie luchtplanten? Elke bijzondere kamerplant kun je eenvoudig online bestellen in onze webshop. Bestel nu en jij hebt je favoriete luchtplanten binnen twee tot vijf werkdagen in huis. Heb je vragen over deze unieke planten? Stuur dan een e-mail naar info@juffrouwpannenkoekdeco.nl of vul ons contactformulier in.

Nieuw binnen